Hlavní Zdraví Českou republikou se šíří tsunami nemoci!

Českou republikou se šíří tsunami nemoci!

by redakce
Českou republikou se šíří tsunami nemoci!

Ale ne zase o tolik.

Poslední údaje? Dobrá. 2,5 miliónu čechů trpí na alergie. 770.000 diagnostikovaných na astma. 650.000 cukrovkářů. Dalších zhruba 300.000, kteří o ní ještě neví. Každý třetí čech onemocní na rakovinu. Každý čtvrtý na ni zemře. Rozdíl mezi onou třetinou a čtvrtinou se bude muset potýkat s devastovaným imunitním systémem v důsledku chemoterapie a radioterapie. Straším? Kolik nás je v ČR?

Ale rozhlédněte se dobře kolem sebe. Třicátníci dnes trpí na artrózu 3. stupně. Každý druhý Čech má zvýšený tlak a cholesterol. A umírá na kardiovaskulární nemoci pokud to nestihl dříve na rakovinu. Raketově se rozjíždí onemocnění střev jako je Crohnova nemoc nebo ulcerozní kolitida. Cizinci Parkinson a Alzheimer dnes “bydlí” už nejenom ojediněle v domovech důchodců. Nejhorší jsou ale trendy – podívejte se na děti – dobrá polovina z nich má problémy s imunitním systémem. Co bude za 20 let? A vývoj ucítíme přesněji, pokud si vzpomeneme, jak to vypadlo před pouhými 20-ti lety.

Pojďme dál.

Na západ od nás už začínají tušit, že něco je špatně. Posuďte a domyslete sami tuto informaci: “Krematoria v zemích EU musí být opatřena odlučovači toxických látek, popel z krematoria je zařazen do nejvyšší kategorie nebezpečnosti odpadu.” Běžné komíny takové odlučovače mít nemusí, ale krematoria ano… (?)

Naše těla zachytávají za posledních 50 let několikanásobně více chemických látek z prostředí, z vody vodovodního řádu, 2,5 kg potravinářské chemie ročně, rtuť z amalgámových zubních vložek, atd. Vyrobili jsme statisíce nových chemických spojení, lehkovážně je využíváme ani netušíme, jaký mají na nás vliv. DDT, polychlorované bifenyly nejsou zdaleka jediným reliktem minulosti. Náš ministr životního prostředí je druhý “nejotrávenější” v EU – možná jste reportáž viděli.

Běžná strava za posledních 50 let s desetinásobky objemu masa, uzenin, mléka a mléčných výrobků, rafinovaného cukru, bílé mouky způsobuje, že se nám střeva obalují 5 – 12 kg hnijícího a plísní prorostlého balastu. Tato strava zároveň spolehlivě likviduje přirozenou prospěšnou střevní flóru a ohrožuje přímo imunitu. Nutriční hodnota takovéto stravy je mizerná. Během zmíněných 50 let způsobila prakticky dominující překyselení organismu každého z nás.

Zkusme vidět věci skutečně z úrovně vyšší slupky cibule. Vím, že je to problém, ale zkusme to.

Číňané mají jedno hezké přísloví: OTEC NEMOCI JE NEJISTÝ, MATKOU JE STRAVA. Přemýšlejme o tom. Myslím si, že viděno opravdu z nadhledu je to klíč k pochopení. Pokud by jsme byli vybudováni z kvalitního materiálu, abychom vyrostli a byli pevní jako silný dub, pak i případné poryvy stresu, negativních energií bychom byli schopni přestát daleko lépe. Každá naše buňka, každá naše tkáň, každý náš orgán je vybudován z toho, co prošlo našimi ústy. A tak buď jsme třtiny ve větru se klátící, nebo silné, statné duby. Z tohoto hlediska nelze než doporučit přečíst si něco o současném zemědělství. O stavu zemědělské půdy.

Podívat se na rozdíly ve výbavě mezi organicky pěstovanými plodinami a těmi, které většina národa kupuje. Běžte si koupit rajčata a promyslete, jakou mají ty červené pytlíky naplněné vodou vitální hodnotu. Promítnout si všechny pesticidy, herbicidy, fungicidy, leštidla. Kdo jí maso, ať se seznámí s podmínkami chovu. Kuřat, telat, vepřového. Hormony. Antibiotika. Masokostní moučka. Bestiální stresující chov – asi proto – že si někdo překládá zvíře = bestie. Probrat zásahy potravinářského průmyslu do takto vyrobených potravin.

Vžít se do role designera potravinářského obalu produktu, který se má prodat. Co je na titulní straně, co je vzadu droboučkým písmem. Možná ještě zkuste být chvilku tzv. chuťovým designérem kombinujícím extrakt z pilin (jahodová příchuť) s želatinou (víme jak se vyrábí, že) připomínající ovoce ve fujtajbl pamlsku pro naše nejdražší. A pokud se budete zamýšlet i nad svými dětmi a tedy nad budoucností, povšimněte si, co vyvádí Váš potomek, když projíždíte s košíkem v supermarketu kolem dlouhatánského regálu se sladkostmi. Kde se to v něm vzalo… Lékaři léčí projev nemoci a ne člověka.

A tak byznys zemědělsko -potravinářský může fungovat, tak jak funguje. Stejně tak byznys farmaceuticko-medicínský. A statistiky jsou takové, jaké jste četl(a) v úvodu mého příspěvku. Některé zdroje uvádí, že farmacie je dnes na pátém místě v příčinách úmrtí. Ví o tom společnost? Celá naše společnost je nemocná. Jestliže hovoříme o miliónech nemocných v ČR, tak i Vy jste nemocný(á). A je jedno, jestli máte už stanovenu diagnózu (diagnózy) nebo ne. Nemoc, znamená ne -moc. Nemohoucnost. Proto podléháme tak snadno jakékoliv moci. Nemoc ale taky znamená utrpení, bolest. A proč by utrpení a bolest měly být zdrojem nepředstavitelných zisků pro největší firmy u nás a v Evropě? Měli bychom si to začít uvědomovat.
Známa Hippokratova slova : Potrava budiž Tvým lékem a Tvůj lék tvou potravou.) Ironií je, že naši lékaři všichni na Hippokrata přísahali. A dnes ať chtějí nebo nechtějí jsou součástí průmyslu. Tak jsou nastaveny parametry této společnosti.

No dobrá, ale kde máme sehnat kvalitní potraviny? Jak máme bojovat se svými letitými stravovacími návyky? Když manželovi dám místo klobásy k večeři zeleninu, tak se se mnou rozvede. Znáte to? Slyšeli jste o tomto problému? Ano, je to pravda. Kromě elitních jedinců se silnou vůlí, se jedná skutečně o většinový problém. I s cenami biopotravin by se dalo pohnout, kdyby byla větší poptávka. I zahradničit by začala větší část společnosti. Jen změnit ty návyky. A tady si tvůrci systému mohou být jisti – změnit návyky je to nejtěžší.

Ale přátelé – moc času nemáme. Ještě jednou připomínám ty děsivé statistiky a hlavně procenta ročního nárůstu. Diabetes například 10% ročně! To je podle světové zdravotnické organizace charakterizováno jako epidemie. To není o desetiletích času, které na svou změnu máme.

Nebyl by tento článek, kdyby nebylo řešení. Tři roky pracuji se zelenými potravinami. Právě ty 3 roky mě opravňují sdělit následující: Během roku užívání chlorelly a ječmene, se většině konzumentů mění chuťové vzorce. Začíná jim chutnat zelenina, ovoce. Rozeznávají svými smysly nežádoucí potraviny, chemicky upravené, hnijící, plesnivějící. Poznají potraviny, které jim něco přinášejí. Začínající si VYBÍRAT. Z některých z nich se stali takto přirozenou cestou vegetariáni. Tito lidé se zbavili svých chronických onemocnění. Někteří z nich nejdřív odložili plánované operace, aby se později ukázali jako zbytečné. Jsou vitálnější. Začínají se zajímat o věci kolem sebe. Jsou vnímavější na energie.

Co jsou to zelené potraviny? Je to něco, jako druhá šance. Během půlroku užívání lidé vyrovnají své pH. Nechají vyhořet své vnitřní i vnější záněty. Celou dobu sytí sebe tou nejkvalitnější bílkovinou. Budují buňky těla organicky vázanými minerály. Aktivují svůj metabolismus plnými přírodními vitamíny. Chrání se před oxidací volných radikálů. Přinášejí v běžné stravě tak žalostně chybějící enzymy. Dokonale “vymetou” nejen střevní trakt, ale později až do úrovně mezi-buněčného prostoru detoxikují např. od těžkých kovů. Přinášejí chlorofyl – “kondenzované Slunce”. A to je mimochodem třetí nejdražší substance na světě – špenátový chlorofylový separát je skutečně třetí nejdražší po platině. Chlorella se podle chlorofylu jmenuje – má ho nejvíce na světě a pro každého za přijatelný peníz a hlavně neseparovaný. Tohle je podstatná informace. Společnost doporučuje lidem vše oddělené – separované. Nejlépe časem i synteticky vyrobené. A seskládané tzv. “vědecky”.

Zelené potraviny již dnes znamenají tak dramatický nárůst v zemích jako je Japonsko či USA. Jsou holistické. Nejen proto, že je nesmyslné se po jejich vyzkoušení vracet k umělým potravním doplňkům, multivitaminům, multiminerálům, buněčným výživám, ale především proto, že každý člověk, který je užívá alespoň půl roku SE ZAČÍNÁ ZPRAVIDLA PROBOUZET. Je to dáno jejich vysokou vibrační hodnotou. Jsou to živé potraviny – upravené tak, aby i lidé, kteří ještě nezvládli onu změnu, o které jsme hovořili, mohli jejich blahodárnost využít.
Například Šťáva z listů Mladého ječmene je cenově ekvivalentem piva. Je tedy přijatelná pro každého. A studie provedené již i v ČR na tříměsíčním období ukazují na velmi výrazný ozdravný efekt na většinu známých nemocí. Spolu s chorellou tělo vyčistí, vyživuje a nabijí energií Slunce, Vody a Země. Nejsme jen pasivní příjemci. Vědomě začínáme uklízet tu toxickou popelnici zvanou “moje tělo”.

“Řekni mi co jíš a já Ti řeknu kdo jsi”. Zelené potraviny jsou aditivum současné stravy. Jeden zelený drink přinese tolik vitamínů, minerálů, aminokyselin, stopových prvků, chlorofylu a bio energie, jako 2 velké hlavy brokolice – tohoto krále zeleniny. Ale syrové, biologicky pěstované a čerstvé brokolice! Zelený nápoj přinese navíc ještě něco – sílu mládí – sílu mladé rostlinky probíjející se za Sluncem ve výšce 1.500 m.n.m. kde je pěstována. Zelené potraviny mohou částečně začít nahrazovat jedno, dvě jídla denně do doby, kdy dojde k explozi a kdy si tato exploze vynutí změny v systému.

Zelené potraviny jsou katalyzátorem budoucích důležitých změn. Umožní převést lidi přes těžké období, které je před námi. V USA v Institutech “Hippokrates” léčí beznadějné onkologické pacienty šťávou z ječné a pšeničné trávy. A mají vysokou úspěšnost. To o čem tady mluvím je ale jiná věc – rakovina dřív než je diagnostikována se v lidském těle vyvíjí 5 – 15 let. A v tu dobu podáním zelených potravin se nastartuje imunitní systém a s rakovinou si poradí sám. A tato myšlenka dotažena do důsledku stovek nemocí, jimiž trpí lidé v ČR je skutečnou změnou současných statistik. Zelené barvy je na světě nejvíce. Nic není náhodou…

Nepřehlédněte - další zajímavé články

Zanechat komentář

* Zanecháním komentáře souhlasíte s ukládáním své přezdívky (jména, pojmenováním, příjmení apod.), včetně email adresy za účelem pouze technického rázu (blokovaní SPAM). Žádné údaje nejsou dále zpracovávané ani předávané třetím stranám. Přečtěte si Podmínky užívání a ochrana soukromí.