Hlavní Zdraví Očista štítné žlázy

Očista štítné žlázy

by redakce
Očista štítné žlázy

Někdy mezi 19. a 20. rokem jsem začala mít potíže se štítnou žlázou. Teď už žádné léky neberu, výsledky testů jsou výborné. Občas od některých z vás o těchto obtížích slýchám, proto jsem se s vámi chtěla podělit o jeden recept, jak provést očistu štítné žlázy. Sama jsem tuto kúru praktikovala, a právě včera jsem si říkala, že by nebylo od věci provést ještě jednu takovou očistu “ex post” a při té příležitosti se s vámi o tento postup podělit.

Používám tinkturu podle Michaila Tombaka. Jedná se o ruského autora, od něhož jsou v češtině k dostání tři knihy a návod jsem přepsala z té poslední “Cesta ke zdraví”:

“40 pecek z jablka nadrobno nakrájejte a zalijte 100 ml lihu. Uložte do tmavé místnosti na 7 dní. Pijte 15 minut před jídlem – 7 kapek rozpusťte ve 20 ml vody. Kúru provádějte jednou za tři měsíce. Jablečné pecky můžete nahradit 21 peckami z grepu.”

Tinktura není považována za léčivo. Očista tělesných orgánů, konkrétně tedy štítné žlázy, je prostředkem k tomu, jak daný orgán povzbudit k jeho regeneraci a opětovné správné činnosti. Naše tělo má nezměrný sebeléčivý potenciál a prostřednictvím tinktury provádíme jen vnitřní hygienu. Ať už tedy řešíte problémy se štítnou žlázou rozličného druhu, cílem těchto kapek je napomoci urychlení její vlastní léčby.

Tinkturu jsem dřív užívala před hlavními jídly nebo alespoň v tu dobu, která pro většinu lidí signalizuje čas na hlavní jídlo – tj. snídaně, oběd, večeře, Kapky jsem použila jednorázově, nedělala jsem tedy další várku tři měsíce poté, co jsem první lahvičku spotřebovala. Mé problémy nebyly příliš závažné, takže jsem necítila potřebu v tom pokračovat. Buďte si vědomi, že na procesu léčby nesete zodpovědnost vy a je jen na vás, jak si po užívání nebo již během něj zničíte tělo.

Přeji vám hodně úspěchů, alespoň takové, jaké jsem měla já.

Zdroj: TOMBAK, Michail. Cesta ke zdraví. 1. vyd. Český Těšín: Nakladatelství Beskydy, 2013. 215 s. ISBN 978-80-87431-20-7.

Nepřehlédněte - další zajímavé články

Zanechat komentář

* Zanecháním komentáře souhlasíte s ukládáním své přezdívky (jména, pojmenováním, příjmení apod.), včetně email adresy za účelem pouze technického rázu (blokovaní SPAM). Žádné údaje nejsou dále zpracovávané ani předávané třetím stranám. Přečtěte si Podmínky užívání a ochrana soukromí.